Arbeidsvoorwaarden

Wat maakt het werken bij Omgevingsdienst IJsselland aantrekkelijk? 

 

 Vraag het HR!

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Anne Marie en Simone, door op onderstaande knop te klikken.

 

 

Wat maakt het werken bij Omgevingsdienst IJsselland aantrekkelijk? 

Omgevingsdienst IJsselland is een jonge organisatie en volop in beweging. De organisatie kenmerkt zich door loyale en betrokken medewerkers, die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Er heerst een open, collegiale sfeer, bij ons kun je echt jezelf zijn. In onze Huiskamer kun je met een kop koffie of thee informeel bijpraten met collega’s, ook komen we hier samen voor lunches en borrels.  
Spreek je liever met collega’s buiten de deur af? We zitten met ons kantoor aan een gezellig plein waar volop leuke plekken zijn om wat te eten of te drinken. Ook zijn er diverse winkels, handig voor de snelle boodschap. 
Doordat we naast het station zitten, zijn we zeer goed bereikbaar en loop je ook snel naar de mooie historische binnenstad van Zwolle. Kortom allemaal punten die ervoor zorgen dat jij op een fijne plek kan werken. 
Uiteraard ben je vast ook benieuwd naar onze uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Salaris 
Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao voor samenwerkende gemeentelijke organisaties (SGO). Iedere functie is door een functiewaarderingssysteem gekoppeld aan een salarisschaal. In totaal zijn er achttien salarisschalen. In een schaal groeit een medewerker periodiek toe naar het maximum. 

Individueel keuzebudget 
Bij Omgevingsdienst IJsselland ontvangen medewerkers naast hun salaris een Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget is 17,05% van het brutosalaris en wordt maandelijks opgebouwd. Het individueel Keuzebudget geeft jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld: 

een deel van je maandinkomen uit te laten betalen op de door jou gewenste tijdstippen; 

je maandinkomen om te zetten in verlofuren en andersom; 

je maandinkomen op een andere fiscaal voordelige manier te gebruiken voor een aantal doelen zoals: een abonnement voor de sportschool, het kopen van een fiets, studiekosten, een vakbondslidmaatschap of de reiskosten van woon-werkverkeer. 

Mobiliteitsplan 
Medewerkers van Omgevingsdienst IJsselland hebben recht op een vergoeding van de reiskosten naar hun werk. Reis je met het OV naar je werk dan wordt dit volledig betaald. Voor werk gerelateerde activiteiten hebben we hybride bedrijfsauto’s en fietsen beschikbaar. Reis je liever met de trein? Dan kun je reizen met een NS Business card. 

Pensioen 
Bij de overheid bouw je een pensioen op bij het Algemeen Burgerlijke Pensioenfonds (ABP), het grootste pensioenfonds van Nederland. Omgevingsdienst IJsselland draagt maar liefst 70% hierin bij. 

Hybride werken 
Omgevingsdienst IJsselland vindt een goede werk-privé balans belangrijk. We bieden je veel flexibiliteit zoals de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan werktijden en –plaatsen. Zo kun je werken op kantoor, bij onze partners of thuis. Ook kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld lekker vroeg te beginnen of eerst de kinderen naar school te brengen. Zo kan je zo efficiënt en effectief mogelijk werken. We vertrouwen je hierin en stimuleren je om verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen inzet en de invulling hiervan. 

Ziektekostenverzekering 
Bij Omgevingsdienst IJsselland hebben medewerkers de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Bij ons is er de keuze uit de verzekeraars IZA, CZ en Menzis. Daarnaast hebben al onze medewerkers recht op een tegemoetkoming in de zorgkosten. Hierbij maakt het niet uit bij welke verzekeraar je verzekerd bent en of je aanvullend verzekerd bent.  

Opleiding en ontwikkeling 
Wij vinden het belangrijk dat je je op persoonlijk en professioneel vlak kan ontwikkelen. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers. Er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar. Ook via Talentenregio, een samenwerkingsverband van 25 overheidsorganisaties in Overijssel, Drenthe, Gelderland en Flevoland en de academie van ODNL kun je diverse opleidingen, trainingen en cursussen volgen.